Se apropie alegerile, se încing spiritele. Schimb de replici între Daniel Savu şi Andrei Volosevici

Mihai Ciobanu -

Se apropie alegerile, se încing spiritele. Schimb de replici între Daniel Savu şi Andrei Volosevici

Perspectiva alegerilor locale de anul viitor încinge spiritele în rândul celor care vor să candideze sau să facă jocurile pentru mandatul 2016-2020 la Primăria Ploieşti. Daniel Savu – preşedinte PSD Prahova şi Andrei Volosevici – senator şi potenţial candidat din partea PNL la Primăria Ploieşti au avut, astăzi, prin intermediul mass-media un dur schimb de replici.

Ieşit de la o şedinţă care a avut loc în biroul primarului interimar, Iulian Teodorescu, la care a luat parte şi deputatul demisionar din PSD Sebastian Ghiţă, Daniel Savu a declarat că: „Vrem să scăpăm Ploieştiul de Volosevici. Practic, patru ani cat a fost primar nu a facut nimic pentru Ploieşti!”, a declarat jurnaliştilor Daniel Savu.

La rândul său, Andrei Volosevici a replicat printr-o postare pe Facebook: „Astazi domnul senator, presedinte PSD Prahova, Daniel Savu, a declarat ca vrea sa scape Ploiestiul de Volosevici . E cumva singura preocupare a PSD din acest moment? 
Politica, din nou politica, lasand la o parte faptul ca domnul senator, presedinte PSD Prahova, Savu subestimeaza inteligenta ploiestenilor. Afirmatii grave… Oare de acum se apuca de proiecte? Nu e cam tarziu? 
Ma intreb spitalul de pediatrie-proiect ratat, intarzierea proiectelor europene, marirea gigacaloriei de la 160 la 234 lei, cumpararea de cladiri fara niciun folos pentru administratia locala si ploiesteni, marirea de taxe si impozite, fac parte din strategia PSD pentru a salva orasul si pentru bunastarea ploiestenilor?
Sau te pomenesti ca de astazi s-au decis sa demareze proiectul pensiei municipale?
Am un singur mesaj pentru domnul senator Savu: Faceti ceva, dar faceti! Au trecut trei ani. Cei care decid in 2016 sunt oricum ploiestenii, domnule presedinte al PSD!