UPDATE – Se deschide cafeneaua Starbucks din Afi Palace Ploieşti

Redactia -

UPDATE – Se deschide cafeneaua Starbucks din Afi Palace Ploieşti

UPDATE: AFI Palace Ploiești anunță că deschiderea Starbucks va avea loc pe data de 28 octombrie 2016. Noua cafenea din centrul comercial este prima pe care brandul Starbucks o deschide în județul Prahova si va fi amplasată la parterul mallului. Odată cu deschiderea sunt pregătite oferte avantajoase pentru clienții curioși să încerce produsele renumitului brand. Starbucks are o istorie de peste 45 de ani, fiind prezent în peste 30 de țări din lume. În România, lanțul de cafenele deține locații în marile orașe, București, Iași, Timișoara, Constanța, Cluj – Napoca, Brașov și Craiova. În 2016, AFI Palace Ploiești a continuat strategia de dezvoltare prin aducerea mai multor branduri în premieră în județul Prahova, precum Pimkie și Tally Weijl. Până la finalul acestui an, AFI Palace Ploiești pregătește deschiderea brandului de încălțăminte Deichmann. 

 

Pe 25 octombrie 2016, va avea loc deschiderea primei locații Starbucks din județul Prahova în AFI Palace Ploiești, la parterul centrului comercial. Starbucks vine în completarea brandurilor premium găzduite de AFI Palace Ploiești și face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial prevăzută pentru anul 2016, în toamna acestui an fiind anunțate mai multe lansări de magazine.

„AFI Palace Ploiești a urmat un traseu ascendent de la deshidere, iar noile branduri pe care le-am adus sunt o continuare firească a dezvoltării centrului nostru comercial. În tot acest timp am ținut cont de opțiunile și dorințele clienților noștri, astfel încât să le putem oferi oportunități de shopping și relaxare cât mai atractive. Starbucks este un brand apreciat la nivel global și sperăm ca deschiderea primei locații din Prahova în AFI Palace Ploiești să reprezinte o alegere de petrecere a timpului liber pentru cât mai mulți dintre vizitatorii noștri.”, a declarat Oana Vîjială, General Manager AFI Palace Ploiești.

Noua locație are un design elegant, unic, cu o grafică ce prezintă traseul de evoluție al cafelei, de la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi o experiență deosebită. Odată cu deschiderea Starbucks în AFI Palace Ploiești clienții centrului comercial vor avea parte de multe surprize în noua locație.

În România, Starbucks operează prin AmRest și a intrat pe piața românească în 2007. În prezent există deja 23 de cafenele Starbucks în țară, dintre care 14 în București, două în Iași, Timișoara și Constanța și câte una în  Cluj – Napoca, Brașov și Craiova.