Se deschide stagiunea 2014-2015 a Teatrului Toma Caragiu

Redactia -

Se deschide stagiunea 2014-2015 a Teatrului Toma Caragiu

Teatrul Toma Caragiu se pregateste sa-si redeschida portile pentru ce-a de-a 67-a stagiune din istoria sa. 
Pentru sectia Drama, deschiderea oficiala a stagiunii va avea loc duminica, 16 septembrie cand de la ora 18.30 va fi reprezentata comedia Ce vor fetele, un spectacol despre dragoste, prietenie si viata de cuplu. De asemenea va asteptam sa vizionati cele mai recente premiere: Chip de foc de Marius von Mayenburg, regia Vlad Cristache si Central Park West de Woody Allen, regia Liviu Lucaci. In septembrie incep repetitiile la spectacolul Sinucigasul de Nikolai Erdman, regia Gelu Colceag, ce urmeaza sa aiba premiera in luna noiembrie.
Teatrul de Revista Majestic va deschide stagiunea duminica, 14 septembrie cu spectacolul Descurca lume, o adaptare realizata de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa „Firfirica” scrisa de celebrul cuplu al anilor ’30 Stroe si Vasilache. Sectia Revista a inceput repetitiile la spectacolul muzical pentru copii Printesa mofturoasa, pe un text de Antoaneta Trifu, regia Marcela Timiras, ce va avea premiera la mijlocul lunii octombrie. La sfarsitul acestui an va incepe montarea celebrului musical My Fair Lady, in regia lui Alice Barb. 
Pentru Teatrul pentru Copii Ciufulici noua stagiune debuteaza Duminica, 7 septembrie, de la ora 11.00, la sediul teatrului Toma Caragiu cu spectacolul D’ale lui Pacala.
Pentru perioada care urmeaza, teatrul va asteapta cu reprezentatii îndragite iar in data de miercuri, 8 octombrie va avea loc Premiera oficiala a spectacolului Barbierul din Sevilla, regia Traian Savinescu. Tot in luna octombrie teatrul pentru copii va pregateste spectacolul Drum de stele, inspirat de povestea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, in regia lui Cristian Pepino. 
La sfarsitul lunii mai 2015, Teatrul Toma Caragiu va organiza cea de-a 5-a editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.