Se distribuie biletele gratuite pentru meciul Petrolului cu Pandurii Târgu Jiu

Redactia -

SC FC Petrolul Ploieşti a făcut cunoscut, pe propriul site, că a început distribuirea, la casele speciale de la peluza dinspre maternitate, a biletelor gratuite pentru meciul cu Pandurii Târgiu Jiu, de sâmbătă, 3 decembrie 2011, ora 17.00. Ca şi la partida cu FCM Târgu Mureş, vor avea drept de a intra pe stadion, la tribuna a doua, doamne, domnişoare şi copiii în vârstă de până la 14 ani (foto; www.gsp.ro). Femeile şi copiii care se încadrează în limita de vârstă stabilită de către Federaţia Română de Fotbal – beneficiari a unui  membru al familiei, de sex masculin, deţinător de abonament pe arena Ilie Oană – vor avea acces gratuit la tribuna 0.

În baza bunelor relaţii pe care SC FC Petrolul le are cu Liga Profesionistă de Fotbal, după ce a evitat să îmbrăţişeze protestul făcut de fotbaliştii din Liga I împotriva federaţiei şi a ligii, fluierul de debut al meciului cu echipa lui Petre Grigoraş a fost devansat cu vreo câteva ore, fiind fixată o oră mai accesibilă pentru luna decembrie, adică 17.00. Astfel încât, mamele îşi pot aduce fiii sau fiicele la arenă mai în siguranţă, iar persoanele în etate, de sex feminin, pot să rişte o deplasare la „Ilie Oană”, atunci când gradele termometrelor încă nu se învârt în jurul cifrei 0.

Cum va fi vorba despre ultima apariţie oficială acasă, din 2011, a echipei SC FC Petrolul, proaspăt învingătoare la Mediaş, cu scorul de 1-0, în dauna Gazului Metan, organizatorii speră într-un număr mare de spectatori, care să-l depăşească pe acela de la meciul, pierdut, cu Târgu Mureşul. Atunci, potrivit anunţului oficial  făcut de crainicul arenei, au fost de faţă 2.226 de persoane, fiind vorba, desigur, de cele care au trecut pe la turnicheţi.