Se finalizează lucrările la o importantă investiţie din Păuleşti, trotuarul care merge până în Găgeni

Redactia -

Se finalizează lucrările la o importantă investiţie din Păuleşti, trotuarul care merge până în Găgeni

Promisiune onorată a primarului Sandu Tudor şi a Consiliului Local Păuleşti. La finele lunii mai se vor finaliza lucrările la una dintre cele mai importante investiţii realizate în localitate, în ultima perioadă. Vorbim despre proiectul de amenajare a trotuarului cu pavele, rigole carosabile, şanţuri betonate şi accese în dreptul fiecărei proprietăţi, pe traseul Păuleşti – Găgeni, de-a lungul celui mai important drum care traversează localitatea.

„La sfârşitul lunii mai se vor finaliza lucrările de amenajare a trotuarului de pe marginea drumului judeţean care traversează satele Păuleşti şi Găgeni. Este un proiect important, o investiţie care s-a derulat pe parcursul a doi ani şi jumătate. Existenţa unui trotuar pe care pietonii să circule civilizat şi în siguranţă este unul dintre proiectele la care am lucrat în ultimii ani. Trotuarul acoperă întregul traseu, de la Păuleşti şi până în Găgeni. Pietonii au astfel, posibilitatea de a circula în condiţii de maximă siguranţă, fără a se expune riscului de a fi acroşaţi de autovehiculele din trafic. În plus, prin amenajarea de şanţuri betonate şi rigole carosabile, în cadrul aceluiaşi proiect, avem şi avantajul preluării de către şanţuri a apei pluviale. De asemenea, graţie rigolelor carosabile, se creează, în anumite zone, noi locuri de parcare pentru cei care au treabă la diferite instituţii publice sau alte astfel de unităţi”, afirmă primarul Sandu Tudor.

La momentul documentării noastre, echipa de muncitori lucra în zona Bisericii Găgeni, acolo unde să făceau săpăturile necesare anterior amenajării şanţului betonat şi a rigolelor aferente. 

trotuar paulesti gageni 1