Se grăbește numirea unui președinte executiv interimar la FC Petrolul. S-au convocat pentru marți „Membrii Asociaților Susținători”

Dragos Trestioreanu -

Se grăbește numirea unui președinte executiv interimar la FC Petrolul. S-au convocat pentru marți „Membrii Asociaților Susținători”

Astăzi, 6 mai 2019, în urmă cu puțin timp, pe siteul www.fcpetrolul.ro s-a postat un comunicat al clubului găzarilor cu referire la continuarea activității în regim de normalitate după demisia – anunțată, tot pe site, imediat după meciul pierdut, acasă, cu Daco-Getica București – a de-acum fostului președinte executiv Cristian Vlad. Iată, mai jos, conținutul comunicatului:   

„Ca urmare a deciziei d-lui Cristian Vlad de a-şi depune demisia, din data de  02.05.2019, din funcţia de preşedinte al FC Petrolul Ploieşti, în vederea continuării activităţii în condiţii de legalitate, Clubul nostru a decis convocarea Membrilor Asociaţilor Susţinători în data de 07.05.2019, orele 14.00. Cu această ocazie se va supune votului alegerea unui nou reprezentant al Asociaţilor Susţinători în Adunarea Generală a Asociaţilor, înlocuindu-se astfel fostul preşedinte al Clubului şi din această calitate. În cazul în care această şedinţă nu va fi posibilă, la data stabilită şi comunicată, ca urmare a absenţei membrilor convocaţi, Clubul îşi rezervă dreptul convocării AGA în regim de urgenţă, în vederea desemnării unui nou preşedinte interimar al Clubului, dând astfel posibilitatea FC Petrolul să-şi continue activitatea în regim de normalitate”.

În condițiile în care partida cu Daco-Getica s-a desfășurat în Sâmbăta Mare, pe 27 aprilie, atunci când, repet, imediat după finalul acesteia s-a anunțat demisia lui Cristi Vlad, se deduce că pe data de 2 mai, ulterior Sărbătorilor Pascale, a urmat și cea scrisă a fostului șef al Executivului „lupilor”. Astfel cred că se și explică data menționată în comunicatul clubului. Rămâne acum de văzut dacă mâine se va întruni cvorumul și, apoi, cât de repede va fi convocată AGA și care va fi persoana desemnată de aceasta să o conducă executiv, în calitate de interimar, pe ACS Petrolul 52 Ploiești. Teoretic, acum, Vlad se află în preaviz și – în funcție de cele trecute în fișa postului său – va face predarea-primirea documentelor în 15 sau 30 de zile lucrătoare de la data înregistrării demisiei scrise. Cel puțin, așa se întâmplă în alte domenii de activitate.