Se închide patinoarul din AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Se închide patinoarul din AFI Palace Ploieşti

AFI Palace PloiestiiComunicat de presă, 25 martie 2016 – AFI Palace Ploiești, unul dintre cele mai moderne centre comerciale din județul Prahova, anunță închiderea patinoarului și înlocuirea acestuia cu noi atracții și branduri exclusiviste, în premieră pentru orașul Ploiești.

Ca urmare a unei analize amănunțite și în concordanţă cu strategia centrului comercial de a îmbunătăți în permanență oferta de branduri, AFI Palace Ploiești va aduce anul acesta schimbări importante și neașteptate, care cu siguranță vor satisface nevoile și așteptările clienților.

“Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea clienților noștri cu proiecte care să cuprindă o ofertă variată de branduri de modă, opțiuni de petrecere a timpului liber și servicii diverse. În același timp, îmbunătățim în mod constant centrul nostru comercial, luând în considerare atât nevoile clienților noștri, cât și strategia de dezvoltare pe termen lung prevăzută de companie. Astfel, plănuim o serie de surprize pentru părinți și copii, o noutate fiind extinderea zonei de locuri de joacă, oferind în acest mod o paletă mai largă de activităţi pentru întreaga familie .”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Recent, AFI Palace Ploiești a anunțat lansarea MAXFUN, un nou centru de divertisment ce urmează să fie deschis în această primăvară. MAXFUN se va adresa atât familiilor, cât și tinerilor, prin punerea la dispoziție a unei game variate de facilități pentru activități recreative. Pe lângă MAXFUN, un alt brand important de locuri de joacă pentru copii va fi disponibil anul acesta în AFI Palace Ploiești.

Vânzările retailerilor din centrul comercial din Ploiești au înregistrat creşteri semnificative, cu 24% în T4 2015 și cu 23% pe parcusul anului trecut, față de cele din anul precedent. Gradul de ocupare actual al AFI Palace Ploiești este de peste 99%.AFI Palace Ploiestii