Se înfiinţează o nouă agenţie, cu 83 de posturi, în Ploieşti. Decizia Guvernului

Redactia -

Se înfiinţează o nouă agenţie, cu 83 de posturi, în Ploieşti. Decizia Guvernului

Guvernul aprobă, în şedinţa de miercuri – 28 februarie, o ordonanţă pentru înființarea, organizarea și funcționarea agențiilor teritoriale pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism. Acestea vor funcţiona în Ploieşti, Braşov şi Constanţa.

Agenția teritorială pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism Ploiești are un numar de 83 posturi și este înființată prin fuziunea Agenției pentru întreprinderi mici și mijlocii Ploiești, Agenției pentru întreprinderi mici și mijlocii București și Agenției pentru întreprinderi mici și mijlocii Craiova și prin preluarea reprezentanțelor teritoriale din turism: Bușteni, Râmnicu Vâlcea, Tg. Jiu, Mehedinți.

Agenția teritorială pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism Ploiești, este condusă de un director, numit prin ordin al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului și are în subordine Centrul teritorial pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism București, condus de către un director adjunct, numit prin ordin al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului și Centrul teritorial pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism Craiova, condus de către un director adjunct, numit prin ordin al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului.