Se lucrează la Sala de sport de la Şcoala „Nicolae Titulescu” din Ploieşti

Redactia -

Se lucrează la Sala de sport de la Şcoala „Nicolae Titulescu” din Ploieşti

Primăria municipiului Ploiești informează comunitatea locală că sunt în plină desfășurare lucrările pentru construirea Sălii de educație fizică școlară din incinta Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”, situată pe strada Popa Farcaș nr. 23.

Municipiul Ploiești a depus la Compania Naţională de Investiții solicitare pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de Sport” a obiectivului de investiție «Construire sală de sport la Școala Gimnazială Nicolae Titulescu».

Obiectivul respectiv a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului ,,Săli de sport” și a fost aprobat prin Ordin M.D.R.A.P.  

Autoritatea de implementare este Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Naţională de Investiții „C.N.I.”- S.A.

Municipalitatea ploieșteană a predat către Compania Naţională de Investiții amplasamentul necesar edificării construcției, la această dată lucrările fiind în desfășurare.

Consiliul Local al Municipiului Ploiești va asigura finanțarea cheltuielilor pentru executarea racordurilor la utilități (energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).