Se plimbau prin Ploieşti cu maşina proaspăt furată din Gura Vitioarei

Redactia -

Se plimbau prin Ploieşti cu maşina proaspăt furată din Gura Vitioarei

La data de 06.10.2014, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti – Secţia nr. 2, în timp ce executa serviciul de patrulare în zona Spitalului Judeţean de Urgenţe din Ploieşti, a procedat la oprirea în trafic, pentru control, a unui autoturism.

Conducătorul auto a prezentat pentru legitimare o carte de identitate, moment în care polițiștii au sesizat diferenţe între fotografie şi fizionomia persoanei.Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat domiciliat în com. Gura Vitioarei, iar, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

Totodată, în autoturism au mai fost identificaţi alți doi bărbați, ambii domiciliaţi în com. Gura Vitioarei.

Ulterior, s-a constatat că autoturismul ar fi fost sustras din comună, unde fusese parcat, fără a fi asigurate portierele şi cu cheia originală pe care proprietarul o lăsase între scaunele din faţă.

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Totodată, faţă de cei trei s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar, începând cu data de 06.10.2014 şi până la terminarea urmăririi penale.