Gazeta de Prahova

Se reface tandemul Prunescu-Frîncu, la derbiul local. Jean a primit OK-ul de a intra la joc

Sport

Dragos Trestioreanu

Pe 31 octombrie 2017, fundașul central dreapta și al doilea căpitan al Petrolului Ploiești, Jean Prunescu, primea – de la o clinică de profil bucureșteană – un diagnostic clar în ceea ce privea accidentarea suferită la meciul din „16”-imile Cupei României, cu CS Mioveni. Astfel, potrivit medicilor, Prunescu suferea de o miozită de efort cu edem, motiv pentru care i s-a recomandat o pauză totală de circa 7-9 zile. Însă, de luni, 6 noiembrie, mai devreme decât se preconiza, fotbalistul a putut intra în programul normal de antrenamente și avea atunci mari speranțe că va putea juca din nou. Mai exact, așa cum se anticipa de altfel, să poată intra la derbiul local de sâmbătă, 11 noiembrie, ora 19.15, cu Astra 2, de pe arena Ilie Oană.

Pentru Jean Prunescu contau și zilele scurse până la ziua meciului cu trupa lui Marius Măldărășanu, Laurențiu Costache și Florentin Rădulescu, deoarece este importantă elasticizarea cicatricei, întrucât – trăgându-se de fibrele musculare – se ajungea la dureri. Din fericire, în seara aceasta, pe adresa fotbalistului lunii septembrie din tabăra Petrolului, care a primit astfel trofeul Mircea Dridea, a sosit o veste bună: va fi apt de joc 100% cu Astra 2! Iar asta după ce nu a mai resimțit dureri la antrenament și cicatricea nu-l mai deranjează. După vestea de ieri primită de Gabriel Frîncu, colegul de tandem defensiv central, potrivit căreia acesta putea fi „bun de joc” în derbiul local, iată că a venit și a doua la fel de bună. Situație în care, dacă va considera de cuviință colectivul tehnic al echipei „lupilor”, îi vom revedea pe gazon pe Prunescu și Frîncu, cei care, împreună, au dat siguranță mereu apărării petroliștilor.

Foto: www.fcpetrolul.ro

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline