Se vând biletele pentru meciul contra Ceahlăului, din prima etapă a Ligii I

Redactia -

Se vând biletele pentru meciul contra Ceahlăului, din prima etapă a Ligii I

Începând de luni, 16 iulie 2012, după orele prânzului, s-au pus în vânzare biletele pentru primul meci din ediţia 2012-2013 a campionatului Ligii I al SC FC Petrolul Ploieşti, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ. Partida se va desfăşura pe arena Ilie Oană (foto; www.gsp.ro), sâmbătă, 21 iulie, de la ora 19.00, şi va fi preluată în direct de către postul de televiziune DigiSport, pe primul canal al său.

Iubitorii fotbalului care doresc să fie, în prima zi a week-end-ului, pe stadion, vor trebui să scoată din buzunar 10 lei (peluze), 20 de lei (tribuna a II-a), 30 de lei (tribuna I) sau 50 de lei (tribuna 0): Tichetele pot fi achiziţionate de la casele situate în spatele peluzei galeriei, urmând a se respecta aceleaşi condiţii din sezonul trecut. Până în prezent, s-au pus în vânzare peste 2.000 de abonamente, aşteptându-se ca numărul acestora să crească într-un ritm mai rapid. Conducerea clubului îi invită pe suporteri să-şi procure din timp bilete şi abonamente, pentru a se vita formarea cozilor la casele de pe strada Alexandru Vlahuţă.

În altă ordine de idei, domiciliată încă la Ploieşti, cealaltă echipă din oraş, Astra, va debuta la Bistriţa, cu Gloria. Între timp, clubul „dracilor” a rămas fără ofiţer de presă, jurnalistul Geo Raeţchi depunându-şi demisia din funcţie, luni. Poate astfel se explică şi lipsa de informaţii detaliate, de pe siteul clubului din „9 Mai”, pe perioada turneului din Austria. Este însă posibil ca Raeţchi să nu-şi fi mai dorit o navetă şi la… Giurgiu, acolo unde „alb-negrii” se spune că se vor muta definitiv, în curând.