Şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, joi, 3 august. Lista proiectelor

Redactia -

Şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, joi, 3 august. Lista proiectelor

Primarul Andrei Volosevici a emis dispoziţia de convocare în şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în data de 03 august 2023, începând cu ora 14.00.

Lista proiectelor de pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al municipiului Ploiești pe anul 2023 – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici.

2. Proiect de hotărâre privind acordarea pentru anii şcolari 2023 – 2024 și 2024 -2025 a pachetelor educaționale (rucsacuri/ghiozdane, rechizite școlare, cărți/caiete de activități, culegeri/atlase,etc,) pentru preșcolarii și elevii din ciclurile primar și gimnazial din municipiul Ploiești – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2023 al Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti – inițiat de viceprimar Daniel Nicodim și de consilierii Paul Palaș-Alexandru, Gheorghe Sîrbu-Simion, Radu-Alexandru Simionescu, Nicoleta Ștefan și Anca Agapie.

4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli finanțat din venituri propii pe anul 2023 al Colegiului Național “Ion Luca Caragiale”, Municipiul Ploieşti – inițiat de viceprimar Daniel Nicodim și de consilierii Paul Palaș-Alexandru, Gheorghe Sîrbu-Simion, Radu-Alexandru Simionescu, Nicoleta Ștefan și Anca Agapie.

5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru activitatea finanțată integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2023 al Colegiului Național ,,Mihai Viteazul”, Municipiul Ploieşti – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici și de consilierii Paul Palaș-Alexandru, Gheorghe Sîrbu-Simion, Radu-Alexandru Simionescu, Nicoleta Ștefan și Anca Agapie.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării sediului social al Societății Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. – inițiat de primar Andrei-Liviu Volosevici.