Gazeta de Prahova

Şef de poliţie rutieră trimis în judecată pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, cu numere false

Național

Redactia

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurorii Secției de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului:

— NICOLAE VASILE — pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare prev. de art. 334 al.1 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. și art. 334 al.2 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. cu aplic final art. 38 al.1 C.p..

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

În perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data săvârșirii faptelor având calitatea de comisar șef de poliție — șef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice și a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat și care avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare BZ 48 FCD.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, la Judecătoria Buzău.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului în instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ȘI RELAȚII CU PRESA

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline