Gazeta de Prahova

Şeful de post din Dumbrava s-a răsturnat cu maşina de poliţie

Fără categorie

Redactia

Şeful de post din comuna Dumbrava s-a răsturnat cu autospeciala de poliţie pe care o conducea, informează IPJ Prahova. Accidentul s-a produs marţi, 28 noiembrie, în jurul orei 13.30, la intrarea în Dumbrava. Potrivit informaţiilor furnizate de către IPJ Prahova, este vorba despre o tamonare, în urma căreia maşina de poliţie s-a răsturnat. 

Din fericire nici poliţistul nici alte persoane nu au fost rănite în urma accidentului. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a desfăşurat şi cauza acestui accident.

Foto ilustrativ, opiniatimisoarei.ro

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline