Senatorul Sorin Chivu anunţă oficial la VPTV: Candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean este Daniel Niculae

Redactia -

Daniel Niculae este candidatul UNPR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Anunţul a fost făcut, în premieră, în cadrul emisiunii Prim Plan, la VPTV, joi seară. Cei doi au fost invitaţi în emisiunea moderată de cel care semnează aceste rânduri, ocazie cu care, practic a fost lansată oficial candidatura Uniunii pentru Progresul României, la preşedinţia CJ Prahova.

Daniel Niculae este preşedintele Filialei UNPR Prahova, ales la Conferinţa Judeţeană din 4 noiembrie 2011. Acesta provine din mediul de afaceri, fiind investitor în domeniul materialelor pentru construcţii – producţie tâmplărie PVC şi geam termopan.

Daniel Niculae a declarat că la alegerile locale din luna iunie, UNPR şi-a fixat ca obiectiv la nivel de Prahova să depăşească scorul electoral de 10%.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, senatorul Sorin Chivu a mai făcut publică şi candidatura partidului său la funcţia de primar al municipiului Câmpina: Ciprian Murariu, preşedinte al UNPR Câmpina şi om de afaceri, având o şcoală privată de formare a asistentelor medicale în cel de-al doilea municipiu al judeţului.

Pentru Primăria municipiului Ploieşti, UNPR nu şi-a desemnat încă un candidat.