SGU Ploieşti:Vinovaţii pentru criza iluminatului festiv sunt în Primăria şi Consiliul Local Ploieşti

Redactia -

SGU Ploieşti:Vinovaţii pentru criza iluminatului festiv sunt în Primăria şi Consiliul Local Ploieşti

Comunicat de presă SGU Ploieşti

Pentru a risipi orice urma de confuzie trebuie spus faptul ca SC SGU SRL este o societate comerciala de utilitate publica. Nu este decit un executant al comenzilor primite de la Primăria Ploieşti care, de altfel, si achita contravaloarea lucrărilor executate. Prin urmare, societatea noastră poate avea decit iniţiative, executarea efectiva a lucrărilor neputind fi făcuta decit prin comanda ferma si buget aprobat de către Consiliului Local.

Deşi am solicitat Primăriei Ploieşti – prin adresa nr. 17390 – inca din 28.08.2015 care sint cerinţele cu privire la iluminatul festiv si anume, tema, forma, culoarea cit si bugetul alocat in vederea demarării procedurilor legale, răspunsul a venit in luna Octombrie. In acest răspuns se specifica faptul ca suma solicitata de către SC SGU SRL – solicitata pe baza experienţei anilor anteriori – este exagerata si ni se aloca 200.913,74 lei. Bineinteles ca nu se putea ilumina un oraş de mărimea Ploiestiului cu aceasta suma. ( 200.000 lei au fost necesari pentruiluminatul oraşului Buşteni – pentru comparaţie). Pe scurt, si bani insuficienţi si timp insuficient.

Prin urmare, daca exista vinovaţi pentru situaţia creata, aceştia se găsesc in Primăria Ploieşti si Consiliul Local si nicidecum la SC SGU SRL asa cum se incearca sa se acrediteze ideea.

 

Compartiment Relaţii cu Publicul şi Media

SC SGU Ploiesti SRL

Purtator Cuvânt

Adela Frăţilă