Și-a ales noua echipă și fostul „lup” din ligile a patra și a treia, Georgian Păun. A semnat un contract cu un club din județul în care se va căsători!

Dragos Trestioreanu -

Și-a ales noua echipă și fostul „lup” din ligile a patra și a treia, Georgian Păun. A semnat un contract cu un club din județul în care se va căsători!

Rămas liber de contract după ce patronul Farului Constanța, ex-internaționalul Ciprian Marica, a restructurat aproape din temelii – după ultimul sezon – lotul echipei „marinarilor de apă sărată”, fostul petrolist Georgian Păun (33 de ani), de la defunctul centru de copii și juniori al SC FC Petrolul, iar apoi, de la noua grupare a „lupilor” ce-a combătut deja în trei ligi, a patra, a treia și a doua, a semnat acum un contract cu o formație din același județ în care a evoluat în ultimul sezon competițional. Păun nu a dus lipsă de oferte, dar pe timpul acestei veri a trebuit să locuiască mai mult la Constanța, pentru a-și rezolva și cele din urmă probleme care îl mai țineau legat de Farul, un club la care s-a simțit, de altfel, foarte bine și pentru care a marcat goluri decisive, mult apreciate de către suporterii acestei trupe.

Talentatul fotbalist ploieștean, cu multe meciuri jucate în primul eșalon, dar și cu evoluții în străinătate, și care a venit la Petrolul încă din vara anului 2016, dar nu a putut juca imediat din cauza unei suspendări mai lungi (10 meciuri) primite după o partidă a unei foste echipe din L3, CS Ștefănești, a bifat, ulterior, destule confruntări apreciate. Asta în ligile a a patra și a treia, nemaiprelungindu-i-se contractul în vara lui 2018, după promovarea în eșalonul secund, zvonindu-se că și din cauză că nu mai era simpatizat de către conducerile administrative și tehnice de-atunci. A plecat la Farul, iar în pauza competițională din vara aceasta a avut trei ținte, fie întoarcerea acasă, tratând de altfel cu CS Blejoi, fie undeva pe aproape, fie – ceea ce s-a și întâmplat până la urmă – rămânerea în zona Constanței, județ în care s-ar putea și stabili, iubita lui de anul trecut, și viitoare soție, fiind domiciliată în reședința județului de la malul Mării Negre.

Astfel încât, Georgian Păun a fost foarte încântat de oferta primită de la CS Medgidia, cea care a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat a Seriei a II-a din L3, câștigând în deplasare, în localitatea Gheorghe Doja, în dauna Recoltăi, scor: 3-0, și va  combate astăzi, 31 august 2019, de la ora 18.00, pe marea arenă din oraș construită dinainte de 1989, în compania „satelitului” echipei lui Gigi Becali, FCSB.

Foto: www.fcfarulconstanta.ro și www.fcpetrolul.ro