Sinaia Forever 2023. Măsuri pentru ca festivalul să se desfăşoare fără incidente

Redactia -

Sinaia Forever 2023. Măsuri pentru ca festivalul să se desfăşoare fără incidente

Începand de astăzi și până duminică, 1 octombrie a.c., peste 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova vor acţiona în cadrul Festivalului Sinaia Forever pentru menţinerea ordinii publice, a siguranţei traficului rutier, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor în zonele unde se desfășoară evenimentele artistice.

Poliţişti de ordine publică, rutieră, de investigații criminale, de la poliția transporturi, dar și din cadrul acțiunilor speciale se vor afla permanent printre cetățeni și vor desfăşura activități preventive şi de combatere a faptelor antisociale care se pot comite profitând de aglomerările create – înşelăciuni, furturi din genţi sau buzunare, furturi de şi din autoturisme, cerşetorie și comerţ ambulant neautorizat.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu celelalte forțe implicate vor acţiona permanent pentru fluidizarea traficului rutier în zonele aglomerate și nu numai.

Pe parcursul celor trei zile, polițiștii rutieri se vor afla permanent pe drumurile publice din zona festivalului, efectuând testări cu aparatele etilotest și drugtest, din dotare, acesta fiind principalul obiectiv al polițiștilor prahoveni rutieri pentru această perioadă.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova recomandă cetățenilor să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;