Siteul FC Petrolul a confirmat www.gazetaph.ro: Blănaru, nou recrut în trupa „lupilor”! Negocierile cu Hamza sunt pe final, cu semnale bune!

Dragos Trestioreanu -

Siteul FC Petrolul a confirmat www.gazetaph.ro: Blănaru, nou recrut în trupa „lupilor”! Negocierile cu Hamza sunt pe final, cu semnale bune!

După ce www.gazetaph.ro a postat săptămâna aceasta informația conform căreia conducerea clubului găzarilor era în tratative cu un atacant originar din Moldova Nouă și care a contribuit la promovarea echipei Hermannstadt Sibiu în Liga I, ca și la menținerea acesteia în primul eșalon, este vorba despre Ștefan Miluță Blănaru (30 de ani), astăzi, 30 august 2019, siteul www.fcpetrolul.ro a anunțat că atacantul a semnat un contract pentru o perioadă de două sezoane. Potrivit unor surse, reamintesc că Blănaru ar putea încasa un salariu lunar de 5.000 de euro, o primă de instalare în același cuantum, plus bonusuri, adică un venit foarte bun pentru eșalonul secund. Cu 41 de meciuri și 4 goluri marcate în Liga 1, masivul vârf de atac cărășean ar putea fi o soluție eficientă și pentru sezonul următor, în eventualitatea în care FC Petrolul ar promova în primul eșalon.

În altă ordine de idei, există semnale bune și în ceea ce privește transferul lui Younes Hamza la Ploiești, mai rămânând de discutat numai durata contractului, pe care fostul internațional nord-african o vrea a fi de mai bine de un sezon Alte detalii contractule sunt de mai mică importanță și lesne de rezolvat. Urmează ca, în cel mai scurt timp după ce părțile vor bate palma, Hamza să se elibereze de grecii din Superligă de la Aris Salonic, care nu s-ar opune totuși plecării atacanatului cu un salariu de 17.000 de euro/lună. Unul a cărui dorință este de a veni acasă, acolo unde îl așteaptă soția, ploieșteancă, și fiica lor. Dacă va fi legitimat și Younes, atunci Petrolul ar avea un atac „stelar” pentru Liga a II-a, cu tunisianul Younes Hamza, românii Sergiu Arnăutu și Ștefan Blănaru, plus francezul Guy Kassa Gnabouyou!

Foto: www.sibiu100.ro și www.digisport.ro