Situaţia UM Plopeni şi FSH Băicoi, discutată la Ministerul Economiei

Redactia -

ministerul_economieiConsiliul Judeţean Prahova a organizat marţi, 14.10.2014, o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Economiei în prezenţa Ministrului Constantin Niţă, a secretarilor de stat Mihai Albulescu şi Olteanu Ion, a directorului general OPSPI, Manolache Virgil şi a directorului general al ROMARM, Tache Ion.

Directorul general al UM Plopeni, Tiberiu Pârvu, a informat pe cei prezenţi de situaţia actuală a societăţii comerciale din Plopeni, precum şi de situaţia FSH Băicoi.

În urma discuţiilor purtate s-au stabilit următoarele:

–  Delimitarea sectorului pentru producţia militară şi supunerea spre aprobare a delimitării în sedinţa CSAT din luna noiembrie.

– Clarificarea de către OPSPI a falimentului FSH Băicoi şi predarea în contul datoriilor a utilităţilor acestei fabrici către Consiliul Local Băicoi în baza avizului favorabil al ANAF.

– Cooptarea ca acţionar la Parcul Industrial Plopeni a UM Plopeni şi funcţionarea halelor libere în regimul parcurilor industrial.

Prezent la întâlnire, Mircea Cosma – preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a asigurat conducerea ministerului despre disponibilitatea instituţiei pe care o conduce de a participa la soluţionarea favorabilă a tuturor problemelor stabilite.