Slujbă de sfințire ținută de Preasfințitul Ieronim, la Parohia Valea Stâlpului Teișani

Daniel Dimache -

Slujbă de sfințire ținută de Preasfințitul Ieronim, la Parohia Valea Stâlpului Teișani

Duminică, 16 octombrie 2022, ora 07:30 va avea loc Slujba de sfințire la Parohia Valea Stâlpului, Teișani, Județul Prahova din Protopopiatul Vălenii de Munte.
Între anii 2017 – 2019, la parohia Valea Stâlpului, din comuna Teișani, județul Prahova s-au desfășurat lucrări de pictură din nou a bisericii parohiale iar în perioada 2021-2022, a fost edificată o capelă mortuară în incinta cimitirului parohial. Aceste lucrări reprezintă o încununare a unui efort pe care enoriașii acestei parohii, împreună cu preotul paroh Cosmin Voicea, l-au depus spre a alinia nevoile comunității la cerințele vremurilor. În data de 16 octombrie 2022, toate aceste lucrări vor fi așezate sub binecuvântarea lui Dumnezeu prin slujba de sfințire a picturii, precum și cea de binecuvântare a lucrărilor edilitare desfășurate la capela mortuară.

Slujba va fi oficiată de către Preasfințitul Ieronim, Episcopul Daciei Felix, delegat al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, începând cu orele 07:30.
Bucuria enoriei se transformă în bucurie comunitară și adresează invitația de a participa la acest eveniment atât de important pentru locuitorii comunei Teișani și a localităților limitrofe.