Smirnoff Ice – noua băutură carbogazoasă pe bază de vodcă

Redactia -

Smirnoff Ice – noua băutură carbogazoasă pe bază de vodcă

Smirnoff, băutura comercializată în peste 130 de țări de pe 6 continente și desemnată băutura spirtoasă premium numarul 1 în lume, lansează în premieră pe piața din România rețeta unică Smirnoff Ice la doză, prima variantă de băutură “ready to drink” pe bază de vodcă importată direct la doză. Smirnoff Ice este deschizător de drumuri în ceea ce privește trendul băuturilor “Ready to drink”, punând astfel bazele unei noi categorii de băuturi alcoolice.

Smirnoff Ice este o băutură ușor carbogazoasă, revigorantă, cu aromă de lamâie, primită ca o alternativă accesibilă și răcoritoare la bere, care beneficiază de aceeași energie și poftă de distracție ca orice băutură Smirnoff și care, în același timp, păstrează notele de puritate, tradiție și personalitate a gustului său unic în lume. Smirnoff Ice reprezintă un trend A-setter în serile aventuroase de vară.

Avantajul ambalajului pentru varianta doză este răcirea rapidă și ușoară, protejând în același timp lichidul din interior. Smirnoff Ice la doză este ușor de transportat, accesibil, iar aspectul său elegant, vibrant, îl face greu de refuzat ca alternativă răcoritoare într-o zi fierbinte de vară. În ambele variante, Smirnoff Ice se recomandă a se servi răcit la temperatură de 30C.

Smirnoff Ice apărut pentru prima dată în Marea Britanie în 1999, revoluționând piața tradițională de alcool devenind o provocare pentru brandurile de bere.

Pe piața din România, Smirnoff Ice este prezent la sticle de 275 ml cu 4% ABV și la cutie de 250 ml cu 4% ABV.

Varianta de băutură Smirnoff Ice la doză se va afla la vânzare începând din aceată vară în benzinării, magazinele mici si în lanțurile de hipermarketuri.