Şofer băut, implicat într-un accident pe DN1A, la Izvoarele

Redactia -

Şofer băut, implicat într-un accident pe DN1A, la Izvoarele

Miercuri seara, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte, au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1 A, în comuna Izvoarele ar fi avut loc un eveniment rutier între două autovehicule, soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat conducătorii auto, din primele verificări reieșind faptul că, impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, și un ansamblu de vehicule, condus tot de un bărbat.

În urma discuțiilor purtate cu persoanele implicate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 48 de ani, din comuna Măneciu emana halenă alcoolică, iar la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.