Şofer de cisternă prins în flagrant când fura motorină de la Brazi (imagini)

Daniel Dimache -

Şofer de cisternă prins în flagrant când fura motorină de la Brazi (imagini)

 

 

La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au surprins în flagrant delict un șofer al unei societăți comerciale, în timp ce sustrăgea cantitatea de 120 de litri de motorină din conținutul unei autocisterne ce se afla parcată în comuna Brazi.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, bărbatul ar fi efectuat o cursă de livrare motorină la stațiile de distribuție din județul Brașov, păstrând astfel din cantitatea de livrat o anumită parte cu scopul de a și-o însuși ulterior.

De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că acesta ar mai fi sustras și în luna aprilie 2023 o cantitate 70 de litri din cantitățile transportate.

Astfel, în urma probatoriului administrat față de bărbatul în vârstă de 42 de ani din comuna Șirna a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.