Şofer ploieştean, scandal monstru după ce a fost prins de poliţişti că parcarse pe trecerea de pietoni

Redactia -

Şofer ploieştean, scandal monstru după ce a fost prins de poliţişti că parcarse pe trecerea de pietoni

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în municipiu, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, au observat un autoturism oprit neregulamentar, pe marcajul pietonal.

Astfel, polițiștii s-au deplasat către autoturismul în cauză, iar în urma solicitării documentelor conducătorului auto, s-a stabilit ca are vârsta de 45 de ani, fiind domiciliat în municipiul Ploiești. 

Acestuia i s-a adus la cunoștință faptul că va fi sancționat contravențional pentru oprire neregulamentară, moment în care a devenit recalcitrant, adresându-le expresii de natură a leza demnitatea umană a polițiștilor, având un ton ridicat, deranjând astfel ordinea și liniștea publică în zonă.

Astfel, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, pentru oprire neregulamentară, dar și conform Legii nr.61/1991 pentru adresarea de expresii și cuvinte jignitoare și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amenzi în valoare totală de 2.495 de lei.