Gazeta de Prahova

Şofer prins în Ploieşti circulând cu 206 km/h

Fără categorie

Redactia

Polițiștii rutieri acționează și noaptea cu radarul Tru Cam. Un șofer a fost depistat în Ploiești – Bulevardul București, la ora 0028, circulând cu 206 km/h. I-a fost reținut permisul de conducere și a fost sancționat contravențional.

Polițiștii rutieri folosesc echipamentelor video de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor inclusiv pe timpul nopții.

Astfel, polițiștii au acționat atât în Ploiești și pe drumurile naționale cât și pe drumurile județene.

Constatările polițiștilor pentru perioada 18.09.2017-13.11.2017, numai în intervalul orar 22-6, sunt următoarele: 689 sancțiuni (dintre care: 602 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 87 alte abateri).

De asemenea, în perioada de referință, s-au reținut 31 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare. Numai în Municipiului Ploiești au fost reținute  20 permise de conducere.

Exemplificăm câteva abateri care au fost înregistrate de operatorii radar:

ora 0028, 206 km/h, – Ploiești – Bulevardul București ;

ora 0105, 147 km/h, DN1B – Bucov;

ora 013,  131 km/h, DN1 – Puchenii Mari

ora 0235127 km/h, DN1 – Potigrafu;

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline