Şofer tânăr cu băutură în nas, autorul unui accident la Sinaia

Daniel Dimache -

Şofer tânăr cu băutură în nas, autorul unui accident la Sinaia

Accident rutier pe DN1 E60, km 115+70m, azi noapte, în jurul orelor 03:45, în apropierea staţiunii Sinaia.

Din primele verificări, se pare că, un tânăr de 27 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul Ploiești-Brașov, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și al consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu un amsamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă și ulterior, în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula în spatele ansamblului.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului și doi pasageri din acesta (persoane de sex masculin în vârstă de 18, respectiv 34 de ani) au fost transportate la spital.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului, tânărul de 27 de ani, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului, cercetările fiind continuate.