Şoferi băuţi la volan la Gura Vitioarei, Vălenii de Munte şi Ploieşti. Care e „recordul” zilei

Redactia -

Şoferi băuţi la volan la Gura Vitioarei, Vălenii de Munte şi Ploieşti. Care e „recordul” zilei

Luni, 7 august a.c., polițiști din cadrul Postului Gura Vitioarei, au oprit, pentru verificări, un atv care circula pe un drum comunal.

Aceștia au constatat nu numai faptul că bărbatul depistat, un localnic, în vârstă de 44 de ani,  nu deține permis corespunzător categoriei vehiculului pe care îl conducea, ci și că se află sub influența alcoolului. Fiind testat cu etilotestul, aparatul a indicat 1,33 mg alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Și polițiștii din Vălenii de Munte au depistat un conducător auto sub influența alcoolului, pentru care aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

Nedoritul ”record ” al zilei aparține unui conducător auto de 59 de ani, din comuna Predeal-Sărari, care a fost depistat de un echipaj rutier din Ploiești, conducând un autovehicul pe aleea Cătinei din municipiu.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal. Toți cei trei conducători auto depistați au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.