Şoferi băuţi, prinşi de poliţie la Băicoi, Valea Călugărească şi Apostolache

Redactia -

Şoferi băuţi, prinşi de poliţie la Băicoi, Valea Călugărească şi Apostolache

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Băicoi, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraș.

Întrucât la înmânarea documentelor solicitate conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 

***

Tot noaptea trecută, în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza comunei Valea Călugărescă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Bucov.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăr figurează cu permisul de conducere suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

***

Ulterior, în jurul orei 02.45, polițiștii rutieri din cadrul Secției Rurale de Poliție Apostolache au depistat un alt bărbat care conducea sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, în timp ce efectuau activități pe linie rutieră pe raza comunei Iordăcheanu, au oprit, pentru control, pe Dj102 C, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din orașul Urlați, de această dată, aparatul indicând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, conducătorul autoturismului a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.