Şoferi drogaţi, băuţi sau fără permis, prinşi pe drumurile din judeţ

Redactia -

Şoferi drogaţi, băuţi sau fără permis, prinşi pe drumurile din judeţ

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1-E60 au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Comarnic.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat pozitiv la substanța amphetamine.

***

În jurul orei 16.00, și polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Apostolache au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că ar fi fost implicat într-un accident cu pagube materiale.

Din primele date de la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în timp ce se deplasa cu un autoturism pe o stradă din comuna Iordăcheanu, la un moment dat a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 de ani din comună.

Întrucât conducătoarea auto prezenta un comportament suspect a fost testată cu aparatul DrugTest care a indicat pozitiv la substanța cannabis.

In cele două cazuri, persoanele au fost conduse la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

***

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Gloriei din oraș au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 81 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

***

În jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 29 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe o stradă din orașul Slănic la un moment dat a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie.

În urma testării cu aparatul etilotest în cazul conducătorului auto rezultatul a fost de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

***

În cursul nopții trecute, în jurul orei 1.00, polițiștii Secției nr.2 de poliție rurală Florești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Măgureni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din comună.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În toate cele trei cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

Tot ieri în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani din județul Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Foto cu caracter ilustrativ/arhiva