Şoferi în vizorul poliţiştilor, la Ploieşti, Breaza şi Sinaia

Redactia -

Şoferi în vizorul poliţiştilor, la Ploieşti, Breaza şi Sinaia

***

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe strada Domnișori, din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe direcția Gară de Vest către strada Mărășești.

La volan, a fost identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Ploiești, care prezenta un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

***

Tot seara trecută, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza orașului Breaza, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că la intersecția străzii Plopilor din cartierul Nistorești, cu Drumul Național 1, a avut loc o coliziune între două autoturisme, unul condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, și un altul condus de o femeie în vârstă de 31 de ani.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, aparatul a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.

În urma coliziunii nu au rezultat victime.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

 

***

Și în cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe Bulevardul Republicii din stațiune, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe direcția Bulevardul Carol I, către Calea București.

La volan, a fost identificat un alt tânăr în vârstă de 26 de ani, din oraș, care prezenta un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.