Șoferi prinși băuți la volan, prin orașele prahovene

Daniel Dimache -

Șoferi prinși băuți la volan, prin orașele prahovene

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi, în timp ce acționau cu aparatul radar pe strada Republicii din oraș au depistat un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 99 km/h (+ 49 km/h peste limita legală).

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comună Florești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

📌Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Aluniș au oprit, pentru control, pe DJ 214, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comună.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

📌În această dimineață, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului au oprit, pentru control, pe DN1 A, pe Bulevardul Nicolae Iorga, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în comuna Gura Vitioarei.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului