Şoferiţă prinsă cu maşina burduşită de sticle cu alcool

Redactia -

Şoferiţă prinsă cu maşina burduşită de sticle cu alcool

O femeie din Covasna a fost depistată în trafic de poliţiştii din Mureș în timp ce transporta 1.000 de litri de alcool fără documente legale. Marfa și mașina cu care s-a efectuat transportul au fost indisponibilizate, iar conducătoarea auto a fost reţinută.

La data de 28 septembrie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au oprit pentru control, pe strada Consiliul Europei din municipiul Sighişoara, un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din judeţul Covasna, informează IGPR.

În urma verificărilor efectuate, în autoturismul cu care se deplasa femeia au fost descoperiți 1.000 de litri de alcool, transportat în recipiente de plastic fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

Din cercetări a reieșit că alcoolul, fără documente de proveniență, ar fi fost încărcat în autoturism în județul Bistrița – Năsăud pentru a fi livrat în județul Brașov. Întreaga cantitate de alcool a fost ridicat în vederea confiscării, iar autoturismul a fost pus sub sechestru asigurator. Față de conducătoarea auto s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, se arată în comunicatul de presă.