Soluții complexe pentru managementul deșeurilor

Daniel Dimache -

Soluții complexe pentru managementul deșeurilor

 

Creată în urmă cu 15 ani, compania bucureșteană Best Tools a cunoscut o dezvoltare organică, punându-se accent, în primul rând, pe relația cu clienții.

„Suntem o firmă recunoscută în întreaga țară, pentru soluțiile profesionale complete pe care le oferim. Asigurăm distribuția și închirierea de grupuri electrogene, comercializarea utilajelor de salubrizare și deszăpezire multifuncționale, a soluțiilor moderne pentru managementul deșeurilor, a echipamentelor de curățenie industrială și a utilajelor de construcții”, explică dl. Mihai Paraschiv, director de vânzări în cadrul companiei.

Best Tools Company și-a început activitatea în anul 2006, cu două departamente (importul și comercializarea de echipamente de curățenie și pentru construcții). Colaborarea cu clienții și seriozitatea au permis companiei să devină unul dintre cei mai importanți jucători la nivel național în vânzarea de grupuri electrogene, de utilaje de salubrizare (măturători stradale și utilaje de deszăpezire) și pentru managementul deșeurilor. De altfel, platformele subterane de colectare selectivă a deșeurilor sunt printre cele mai solicitate sisteme.

„În prezent, ne implicăm tot mai mult în dezvoltarea managementului deșeurilor, oferind soluții și echipamente eligibile pentru achiziția prin PNRR. De asemenea, sprijinim clienții în procesul de implementare a unor soluții complexe, precum stații de transfer al deșeurilor, stații de sortare sau stații de tratare mecano-biologică”, precizează dl. Paraschiv.

Pentru o cât mai bună colaborare cu clienții, firma bucureșteană propune soluții cât mai complexe, motiv pentru a lucra doar cu furnizori care pot oferi calitate și ușurință în exploatare. Optimizarea costurilor și timpilor de livrare, permite livrarea în cel mai scurt timp a echipamentelor comandate.

De asemenea, clienții primesc suport tehnic și sunt instruiți la fiecare livrare. Compania deține 15 autolaboratoare de service cu ajutorul cărora se poate interveni pe teritoriul întregii țări, pentru onorarea contractelor de garanție și intervenții de mentenanță.