Spectacole de operetă la teatrul „Toma Caragiu”

Redactia -

Spectacole de operetă la teatrul „Toma Caragiu”

Marţi, 19 martie 2013, la Teatrul Toma Caragiu Ploieşti,

 

Teatrul National de Opereta Ion Dacian prezintă

 

de la ora 11.00 Opereta pentru copii COCOŞELUL NEASCULTĂTOR de Constantin Ungureanu.

Una dintre cele mai celebre poveşti muzicale pentru copii, scrisă de Ion Lucian şi jucată cu succes de aproape 50 de ani, în nenumărate ţări din Europa şi din lume, spectacolul este o poveste despre prietenie, despre lupta între bine şi rău şi despre forţa faptelor bune, ilustrată de aventurile celor trei buni prieteni, Cocoşelul, Ursuleţul şi Motănelul, care trec printr-o serie de încercări, din care se salvează doar prin puterea prieteniei adevărate.


De la ora 19.00, PARIS, MON AMOUR un spectacol colaj, care are la bază cele mai cunoscute chansonete franţuzeşti, in regia lui Răzvan Ioan Dincă.

Spectatorii vor putea asculta celebrele piese ale lui Edith Piaf („Je ne regrette rien”, „La vie en rose”), Jacques Brel („Ne me quitte pas”) sau Joe Dassin („Salut”), interpretate de solişti alături de Orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, într-un decor care recreează prin elemente specifice atmosfera Parisului. Spectacolul este povestea fascinantă a Parisului, a personajelor şi a locurilor sale, învăluite de muzica şi parfumul fermecătorului Oraş al luminilor.