Spectacole gratuite de teatru, în cartierele din Ploieşti. Vezi programul

Redactia -

Spectacole gratuite de teatru, în cartierele din Ploieşti. Vezi programul

„In continuarea seriei de initiative sociale derulate de-a lungul timpului, care vizeaza crearea cadrului propice pentru facilitarea accesului unui numar cat mai mare de spectatori la productiile noastre, Teatrul ‘Toma Caragiu’, in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti, are bucuria sa va anunte lansarea un nou proiect –‘DUPA BLOCURI – teatru in cartiere’. Acest proiect isi propune sa aduca arta teatrala mai aproape de comunitatile din cartierele ploiestene, creand o experienta culturala accesibila si interactiva pentru toti locuitorii orasului, diverse spatii publice din Ploiesti devenind, pentru o zi, scene inedite de teatru.

Intr-o lume in care accesul la cultura este tot mai important pentru dezvoltarea individuala si de grup, dorim sa oferim tuturor ploiestenilor oportunitatea de a experimenta bucuria teatrului, sa consolidam legaturile comunitare si sa contribuim la crearea unui oras mai vibrant cultural. Reprezentatiile se adreseaza, in primul rand, copiilor, dar ii incurajam pe toti locuitorii, indiferent de varsta, sa participe, accesul fiind gratuit, oferind astfel posibilitatea celor care nu au au reusit sa fie prezenti intr-o sala de spectacol sa descopere magia acestei arte scenice.

Timp de o luna, in perioada 15 septembrie – 14 octombrie, in fiecare vineri, de la ora 18.00, si sambata, de la ora 10.30, Teatrul de Animatie pentru copii si tineret Imaginario va sustine reprezentatii ale celor mai indragite titluri din repertoriul sectiei, in spatii mai putin conventionale, creand momente magice in locurile pe care oamenii le frecventeaza in fiecare zi”, anunţă conducerea Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti.

 

Programul evenimentului este urmatorul:

 

• vineri, 15 septembrie, ora 18.00 – Scoala Nicolae Balcescu – Malu Rosu – Prostia omeneasca;

• sambata, 16 septembrie, ora 10.30 – Parc Aurora Vest – Prostia omeneasca;

• vineri, 22 septembrie, ora 18.00 – Parc Nord – D’ale lui Pacala;

• sambata, 23 septembrie, ora 10.30 – Cartier Mimiu – langa Biserica „Sf. Filofteia” – D’ale lui Pacala;

• vineri, 29 septembrie, ora 18.00 – Parc Eminescu – Sud – Cantaretii din Bremen;

• sambata, 30 septembrie, ora 10.30 – Parc Cina – Nord – Cantaretii din Bremen;

• vineri, 6 octombrie, ora 18.00 – Gradinita nr. 30 – Bulevardul Bucuresti – Prostia omeneasca;

• sambata, 7 octombrie, ora 10.30 – Parc OZN Nord – Prostia omeneasca;

• vineri, 13 octombrie, ora 18.00 – Parc Vest – D’ale lui Pacala;

• sambata, 14 octombrie, ora 10.30 – Loc de joaca str.Ariesului – Malu Rosu – D’ale lui Pacala.

 

„Va asteptam sa ne intalnim in cartierele orasului nostru si sa ne bucuram de momente care ne ofera un prilej de comuniune, reiterand unul dintre elementele speciale care caracterizeaza Teatrul, acela de a aduce oamenii impreuna!”, anunţă echipa teatrului.