Spectacole gratuite în stațiunea Bușteni

Redactia -

Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni organizează în preajma Crăciunului o serie de evenimente destinate iubitorilor de frumos. Mâine, de la orele 18.00, pe scena instituției va urca pianista Iulia Maxim, care studiaza la Manhattan School of Music din Statele Unite ale Americii. Aceasta va încânta asistența interpretând un program cu lucrări W.A.Mozart – Sonata in Re major, KV 284, Fr.Liszt – Les jeux d’eaux a la villa d’Este, Fr.Liszt – Studiul transcedental „Wilde Jagd”, Fr.Liszt – Rapsodia ungara, nr.6, S.Prokofiev – Sonata nr.6, Nikolai Kapustin – Variatiuni op.41.

Vineri va avea loc un eveniment muzical mult așteptat, Vasile Şeicaru fiind artistul care va susţine un concert de colinde pe ritmuri de folk, așa cum publicul local s-a obișnuit de câțiva ani.

Săptămâna culturală se va încheia sâmbătă, tot de la ora 18.00, când localnicii și turiștii vor avea ocazia să asiste la un recital de vioară solo al Ralucăi Matei. În cadrul acestuia vor fi atacate lucrări de Bach și Paganini.

La toate cele trei evenimente, intrarea va fi gratuită.