Spectacole pentru adulţi şi pentru copii la Teatrul „Toma Caragiu”. Programul săptămânii

Redactia -

Spectacole pentru adulţi şi pentru copii la Teatrul „Toma Caragiu”. Programul săptămânii

Luna septembrie continuă, la Teatrul „Toma Caragiu”, cu o montare în premieră a unui text contemporan ce explorează necesitatea universală a omului de a se hrăni și de a fi hrănit, atât fizic, cât și emoțional și spiritual, și cu o comedie despre cum un câștig neașteptat îi poate schimba viața unui contabil din Londra. Cei mici vor învăța alături de trei frați purceluși despre importanța solidarității în a depăși diversele situații dificile pe care le întâmpinăm în viață.

LAPTE – vineri și sâmbătă, 22 și 23 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu” – Premieră. O poveste profundă și emoționantă despre satisfacerea nevoilor fundamentale și a dorințelor interioare, ce reprezintă forțe motrice care ghidează personajele spre evoluție sau decădere. Piesa explorează și combină teme legate de hrană, iubire și supraviețuire, prezentând cum aceste elemente influențează alegerile și direcțiile în viață. Spectacolul se concentrează asupra modului în care oamenii încearcă să-și găsească un sens și să înțeleagă o lume în continuă schimbare.

FUNNY MONEY – duminică, 24 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Recompensată, anul acesta, cu Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul BUZĂU/IUBEȘTE/TEATRU, această montare a unui text scris de Ray Cooney, considerat un „maestru al farsei”, ne prezintă aventurile lui Henry Perkins, un contabil de vârstă mijlocie, care se întoarce acasă cu o altă servietă, schimbată din greșeală în metrou. Suma fabuloasă de bani descoperită în ea și apariția unor noi personaje care află de acest câștig neașteptat, vor declanșa o serie de situații neprevăzute și amuzante.

CEI TREI PURCELUȘI – duminică, 24 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Imaginario. Șoric, Babic și Codiță, cei trei frați năstrușnici care încearcă să se apere de amenințarea unui lup înfometat, vor dansa și vor cânta într-un spectacol educativ, plin de culoare și voioșie.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, tel. 0244 522 774, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.