Spre Divizia A?

Redactia -

Ulterior a şapte etape scurse din campionatul Ligii Naţionale masculine de handbal, echipa CSM Ploieşti ocupă penultima poziţie din clasament, a XIII-a, cu 3 puncte şi  un golaveraj negativ (148-189), având-o în urma sa doar pe tânăra formaţie CSA Steaua, care a fost învinsă de şase ori,  până în prezent, nedisputând decât tot atâtea partide. Ploieştenii, în schimb, au bifat o victorie şi un rezultat de egalitate, restul de cinci dispute pierzându-le, ultimele patru – la rând. E drept, şi „U” Transilvania Cluj-Napoca are tot 3 puncte, numai că, în runda a VI-a, ardelenii au dispus la scor de CSM Ploieşti: 26-17.

Astăzi, în sala polivalentă de la Plopeni, s-a desfăşurat un derbi al nou-promovatelor, echipa fraţilor Ghizdăvescu primind replica trupei Potaissa Turda, cea care se anunţa a fi un adversar dificil. Aşa a şi fost, a doua echipă din judeţul Cluj făcând instrucţie cu oponenta sa şi depăşind-o astfel la o diferenţă de scor de-a dreptul inimaginabilă: 16-29 (6-10). Deci, o înfrângere şi mai severă, pentru ploieşteni, decât cea, la 9 puncte, din urbea de pe malurile Someşului. Consternat, antrenorul CSM-ului a vornbit despre „o risipă de pase şi de situaţii pe care, nici dacă le regizam, nu cred că ar fi ieşit aşa. Nu-mi explic ce s-a întâmplat cu jucătorii, mai ales că am pregătit temeinic acest meci, în săptămâna disputării lui. Am ratat foarte mult pentru o echipă care evoluează la acest nivel.”

Lucian Nicolae şi Marian Vasilescu au mizat, azi, pe următorii handbalişti: portarii Adrian Dumitru şi Marian Dumitru, cărora li s-au adăugat Gabriel Ghizdăvescu (5 goluri),  în foto, la minge; http://jurnalistsportiv.com, Narcis Zamfir (3), Ionuţ Sârbu (3), Marian Duţu (3), Bogdan Botezatu (1), Alexandru Dimache (1), Tiberiu Constantinescu (1), Mihai Ghizdăvescu, Ionuţ Roua şi Alexandru Ene.