Săptămâna asiatică la LIDL

Redactia -

Săptămâna asiatică la LIDL

Din 9 iunie, bucură-te de o incursiune în arta culinară asiatică. Timp de o săptămână, descoperă tainele bucătăriei orientale și lasă-te purtat către locurile fascinante în care gheișele, samuraii și legendele cu dragoni își au originea. În Săptămâna Asiatică la Lidl, savurează gustul și aromele autentice chinezești, thailandeze, japoneze sau indiene și trăiește o experiență inedită.

Cu gama de produse „Vitasia” de la Lidl, vei reuși să deprinzi rapid și cu ușurință arta culinară asiatică. Bucură-te din plin de asocierile surprinzătoare ale celor patru gusturi fundamentale (dulce, iute, acru și sărat) și de texturile deosebite ale alimentelor care se îmbină în pregătirea felurilor de mâncare.

Fie că vrei să pregătești rețete specifice Chinei, Japoniei, Thailandei sau Indiei, în colecția „Vitasia” de la Lidl vei găsi produse reprezentative pentru toate cele patru țări. Pornește aventura culinară plină de arome exotice, descoperind secretele culinare ale bucătăriei chinezești. Poți încerca acasă renumitele pachețele de primăvară (7.99 lei), puiul cu orez de diverse sortimente (9.99 lei), legumele pentru wok (4.99 lei), mugurii de bambus (4.99 lei) sau tăițeii cu ou pentru wok (3.99 lei). Folosește sosul dulce acrișor (5.99 lei) sau pe cel condimentat Sambal Oelek (4.99 lei) și condimentele asiatice (6.99 lei) pentru a obține gustul autentic. Pe lângă toate acestea, nu uita de fursecurile cu răvaș (6.99 lei), care îți vor stârni cu siguranță curiozitatea.

 Apoi, continuă călătoria spre India și fii pregătit să guști îndrăgitul preparat asiatic cremos, care conține lipii de grâu, sos Korma și condimente. La Lidl, vei găsi kit-ul pentru korma (11.99 lei) care te ajută să prepari rapid această rețetă. În plus, încearcă nuggets de pui în stil indian (11.99 lei), preparatele indiene pentru wok (9.99 lei) și supa în stil asiatic (4.99 lei).

După ce ai descoperit combinația extraordinară de arome și culori a bucătăriei indiene, este timpul să afli mai multe despre mâncarea thai. Înainte de toate, încearcă tăițeii thai cu sos (4.99 lei), apoi pregătește frigăruii cu creveți în panadă de cocos (19.99 lei) – o gustare crocantă care se pregătește rapid și simplu. Neapărat trebuie să guști și sosurile thai (5.99 lei), pentru a simți pe deplin gustul autentic.

Dacă ai fost mereu fascinat de mâncarea tradițională japoneză, acum este momentul să pregătești acasă sushi, cu ajutorul kit-ului special (29.99 lei) din gama Vitasia. În plus, alege pasta de wasabi (5.99 lei), dressingul în stil japonez (7.99 lei), oțetul din orez (6.99 lei) și multe alte ingrediente specifice. Alături de rețeta pregătită, savurează lichiorul de flori de lotus (19.99 lei) – o băutură parfumată și rafinată.

 

 

 

 

 

 

La Lidl vei găsi și accesorii de gătit speciale pentru bucătăria orientală. Alege cuțitul Asia (34.99 lei), tocătorul din bambus (39.99 lei) sau grill-ul teppan YakI (99.99 lei) – ideal pentru gătirea peștelui, a fructelor de mare sau a legumelor. De asemenea, dacă îți place mult să gătești mâncăruri asiatice, iar prietenii tăi sunt mereu gata să accepte invitația ta la o cină în stil oriental, atunci setul wok de 6 piese (159 lei) îți va fi cu siguranță de folos – acesta îți permite să gătești șase rețete diferite concomitent. Pentru servire, folosește setul special de platouri pentru sushi (44.99 lei). Și bineînțeles, nu uita de setul de masă cu bețișoare chinezești și țepușe (6.99 lei).