Săptămâna turcească la Carrefour

Redactia -

Săptămâna turcească la Carrefour

În perioada 6 – 12 noiembrie, Carrefour își invită clienții să celebreze în toate hipermarketurile sale Săptămâna Turcească, prilej cu care a pregătit momente artistice din folclorul turcesc, degustări și multe alte surprize pentru întreaga familie. Timp de 7 zile, românii din întreaga țară pot descoperi frumusețea Turciei prin gama largă de produse de băcănie, delicatese dulci vrac sau accesorii cu motive tradiționale. Serviciile speciale de ceai sau cafea și deliciile orientale vor oferi savoare zilelor reci de iarnă.

Săptămâna Turcească la Carrefour este un proiect creat în colaborare cu Camera de Comerț Bilaterală România-Turcia pentru românii care doresc să descopere savoarea culturii turcești, dar și pentru comunitatea de turci din țară care va putea găsi produse autentice de gastronomie, băcănie, amenajarea casei sau modă în toate hipermarketurile Carrefour.

„Săptămâna Turcească continuă acțiunile dedicate pe care le desfășurăm periodic în magazinele noastre prin care celebrăm diversitatea culturilor cu care interacționăm. Dorim ca, pe lângă oferta variată de produse cu cele mai mici prețuri, să le oferim clienților evenimente inedite prin care să-i surprindem plăcut și să se distreze alături de noi.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv Carrefour România.