Gazeta de Prahova

Starea drumurilor din Prahova după ninsoare

Știri

Daniel Dimache

În ziua de 11 ianuarie 2019, după ninsoarea din timpul nopţii trecute, IPJ Prahova a informat asupra stării drumurilor principale din judeţul Prahova:

Pe tot DN1 ninge, carosabil negru, umed, trafic normal, se acționează cu material antiderapant.
Dn1A – Văleni – Măneciu ninge viscolit, zăpada frământată 1 cm, se acționează cu material antiderapant,
Măneciu – Cheia ninge, carosabil acoperit cu zăpadă frământată 0-2 cm, se acționează cu material antiderapant. DN1B, DN1 D, ninge, carosabil negru, se acționează cu material antiderapant.
Fără probleme de trafic.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline