Străzi şi trotuare asfaltate în Vălenii de Munte – Lista completă

Mihai Ciobanu -

Străzi şi trotuare asfaltate în Vălenii de Munte – Lista completă

Administraţia locală condusă de către primarul Florin Constantin continuă programul de modernizare a infrastructurii de drumuri din oraşul Vălenii de Munte. În ultima perioadă de timp, mai multe străzi din oraş au fost asfaltate complet, iar altele sunt pregătite pentru a fi modernizate, pe acelaşi model. De asemenea, s-a investit şi în reabilitarea trotuarelor, pentru ca şi pietonii să poată circula în condiţii de siguranţă. Lista străzilor care s-au asfaltat în această etapă a fost întocmită de către autorităţile locale plecând de la două principii de bază: distribuirea echitabilă a fondurilor în toate zonele oraşului şi realizarea acelor investiţii care să vină în întâmpinarea dorinţelor şi solicitărilor cetăţenilor.
La momentul documentării noastre erau deja asfaltate următoarele străzi: Trăistari, Nicolae Bălcescu, Grigore Alexandrescu, Barbu Delavrancea, Mihai Eminescu, Anton Pann, Gheorghe Lazăr, Petru Movilă, Ghiduleşti, Mihail Kogălniceanu, Soarelui, Dr.Davila, Mărăşti, Teleajen. „În perioada următoare, desigur, în funcţie de condiţiile meteo, vom asfalta şi străzile Berevoieşti, Progresului, Florilor, Vasile Alecsandri şi George Enescu. De asemenea, va fi modernizat şi drumul judeţean din Valea Gardului”, ne-a declarat primarul Florin Constantin.
În paralel cu lucrările de asfaltare a străzilor se desfăşoară, în oraş, şi o serie de lucrări de amenajare a trotuarelor. Acestea au fost deja realizate pe străzile Teleajen, Petru Movilă, Florilor şi Vasile Alecsandri. În perioada următoare, desigur, tot dacă vremea va fi favorabilă, vor fi amenajate trotuare şi pe străzile George Enescu, Progresului, Gh. Lazăr, Mihai Eminescu şi Ştefan cel Mare.