Gazeta de Prahova

Studiu de fezabilitate pentru strada Laboratorului

Administrație

Redactia

Municipiul Ploiesti organizeaza achizitie directa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect “ SF-Deviere, extindere retele tehnico-edilitare in zona strapungere str. Laboratorului”. 

Valoarea estimata, fara TVA: 16.806,72 lei fara TVA, din care:

– studiu de fezabilitate – 12.605,04 lei fara TVA;

          -documentatii obtinere avize – 4.201,68 lei fara TVA.

Sursa de finantare: Bugetul local al Municipiului Ploiesti.

Vorbim despre un proiect prin care se intenţionează redeschiderea circulaţiei pe strada Laboratorului, strada urmând a face legătura între zona Podul Înalt şi cartierul Albert, fiind o alternativă la Şoseaua Vestului. 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline