Subprefectul Emil Drăgănescu şi-a publicat raportul de activitate

Redactia -

Subprefectul Emil Drăgănescu şi-a publicat raportul de activitate

Suprefectul Emil Drăgănescu şi-a publicat raportul de activitate, aşa cum a anunţat, de la începutul mandatului său, că va face o dată la trei luni. În rândurile de mai jos puteţi citi raportul complet făcut de către subprefectul Drăgănescu pentru ultimele trei luni:

SERVICII ȘI LUCRĂRI PUBLICE:
 
– am verificat, sub coordonarea și în prezența Prefectului, stadiul lucrărilor la Autostrada A7 !
-am demarat și finalizat o acțiune de verificare la DSP Prahova ale cărei concluzii preliminare le-am prezentat public!
-prin compartimentele din subordine și în baza unui Ordin de Prefect am coordonat verificările în speța copilului internat (speța Urlați) cu grave probleme la Pediatrie!…..cu ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor copilul este bine!
-am reluat activitățile Comisiei pentru Prevenirea și Combaterea Violenței în Sport prin prezența la diverse evenimente de profil!
-sub coordonarea Prefectului , Virgiliu Daniel Nanu, am asigurat activități de permanență pe durata Sărbătorilor Pascale!
-la nivel instituțional , Prefectura Prahova în parteneriat cu AJOFM Prahova a organizat evenimentul: “Meserii de nota 10”, meserii de viitor, în prezența Ministrului Muncii !
-în prezența Ministrului Agriculturii am felicitat Consiliul Județean si Camera de Comerț pentru inițiativa organizării unui festival al „ținutului vinului” !
-participarea la lucrările comisiilor de:Fond Funciar, Dialog Social, Colegiu Prefectural, Consiliul Consultativ al Persoanelor Vârstnice!
 
MEDIUL LOCAL DE AFACERI ȘI RELAȚII EXTERNE:
 
-am participat la Conferința Sustenabilității organizată de Asociația pentru Combustibili Sustenabili !!!
-împreună cu reprezentanții serviciilor publice de profil am inițiat o întâlnire cu producătorii de alcool, apă și sucuri!
-am participat la Napoli și Acerenza la un forum economic-cultural cu implicații puternice și cu continuitate!
-în virtutea celor scrise mai sus am participat la Primăria Ploiești la o altă etapă a forumului româno-italian, alături de primar, administratorul public, Camera de Comerț si parteneri italieni, în frunte cu ambasadorul Republicii !
-am participat la simpozionul organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România în cadrul unui proiect privind perfecționarea angajaților și digitalizarea!
 
ACȚIUNI CU ȘI PENTRU TINERET:
 
-cu ocazia zilei instituției am “deschis porțile” Prefecturii pentru elevi de liceu!
-am participat din nou, cu plăcere , la programul “Prefect și Subprefect pentru o zi”, alături de doi tineri de perspectivă!
-am fost gazdele echipei de Robotică a Liceului Energetic!
-în săptămâna altfel am primit o clasă de gimnaziu din orașul Băicoi, cărora le-am povestit despre noi!
 
PARTICIPAREA LA URMĂTOARELE EVENIMENTE CULTURAL- ISTORICE :
 
-105 ani de la Unirea Basarabiei cu România!
-Ziua Independenței
-comemorare erou Gheorghe Mociorniță la Băicoi!
-Sărbătoarea Înălțării și comemorarea eroilor neamului la Ploiești!
-participarea în Italia la evenimente de comemorare și promovare a eroilor neamului românesc și la întâlniri cu diaspora românească din regiunea Basilicata!
-organizarea, fără precedent ,a unor acțiuni de ziua Instituției, concretizate în lansarea unui album unic cu titlul:”Istoria Prefecturii Prahova 1860-1950”, lucrare concepută de colegul nostru, istoricul și scriitorul Codruț Constantinescu!
 
RELAȚIA CU MASS-MEDIA ȘI AUDIENȚE:
 
-am participat la 4 emisiuni și am acordat 5 sincroane!
-am răspuns tuturor solicitărilor mass-media!
-am acordat peste 30 de audiențe cetățenilor, multe dintre ele soluționate deja!