Superofertă Cel.ro: TV LED Toshiba cu diagonala 102 cm la 49 de lei

Redactia -

Superofertă Cel.ro: TV LED Toshiba cu diagonala 102 cm la 49 de lei

Incredibil, în oferta lansată cu ocazia Paştelui, un important magazin online, Cel.ro, a pus în vânzare un televizor LED cu diagonala 102 cm, marca Toshiba, la numai 49 de lei. O ofertă derutantă, însă amatorii de chilipiruri au percutat imediat. Cei care au vânat superoferte pe net în perioada Sărbătorilor au putut şi comanda, vreme de 3 zile, atât cât a fost afişată oferta pentru respectivul aparat. Aşa cum a făcut-o şi unul dintre cititorii noştri, A.B. Mare dezamăgire, însă, după două zile, când, în locul televizorului mult visat toţi cei care au comandat, porbabil nu puţini, au primit un mail prin care li se comunică sec că nu vor avea parte de acesta:

“Bună ziua,

Legat de cererea dvs cu număr ….. vă anunţăm că aceasta nu poate fi onorată cererea fiind anulată în mod automat. Pentru a compensa timpul şi eforul depus în realizarea acesteia vă oferim o reducere de 5% la următoarea cerere pe care o veţi face pe site-ul nostru.

Cu stimă,

Echipa Cel.ro”

 

A intuit toată lumea, desigur, preţul afişat a fost o greşeală a celor de la Cel.ro, care, bineînţeles nu se apucă să livreze acum televizoare de pomană… Alţi vânzători online, de prin alte părţi ale lumii şi-au asumat astfel de greşeli şi au livrat produsele comandate. Cititorul nostru, A.B. ne-a declarat că intenţionează să se adreseze OPC şi, eventual, să acţioneze în instanţă.