Surprize culturale pentru turiştii din Buşteni

Redactia -

AFISMiercuri, 10 iulie 2013 a avut loc la Centrul Cultural „Aurel Stroe „ din Buşteni, un concert de muzică folk susţinut de Sorin Talos, liderul formaţioei „Focul viu” din Baia Mare. In deschiderea concertului au evoluat Carmen Barsza cunoscută de publicul buştenean sub numele de Carmen Ciocolată şi Horia Bârleanu care au cântat muzică folk şi muzică de munte.
Sâmbătă 13. Iulie 2013, recitalul din cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, din motive obiective, nu a maiavut loc, amânându-se pentru sâmbăta viitoare, în schimb în cadrul retrospectivelor stagiunii, a fost difuzat recitalul din 26 noiembrie 2011 „Arii şi duete din opere şi operete” susţinut de Irina Baiant şio Alin Stoica.
Tot sâmbăta trecută s-a dat startul Stagiunii de Muzică de Promenadă susţinut de fanfara Centrului Cultural Judeţean Prahova. Pe toată perioada sezonului estival, în fiecare sâmbătă, între orele 16.00 şi 17.00 fanfara sus menţionată va prezenta programe de muzică de fanfară în Parcul cu Steag din Buşteni.
Sâmbăta viitoare, 20 iulie 2013 vom avea următorul program:
–          La ora 16.00 program de fanfarăș
–          La ora 17.00, vernisaj expoziţie. Domnul Gavril Gyenge din Bucureşti se va prezenta în dublă calitate cea de artist practic şi cea de colecţionar de imagini graffiti. In această dublă ipostază, dumnealui de propune o expoziţie de fotografii graffitii „Ofensiva graffiti în arta urbană”  cu imagini adunate de pe zidurile oraşelor din ţară, şi o expoziţie personală cu lucrări de pictură realistă „Frumoasă eşti Românie” reprezentând peisaje din ţară.
–          La ora 18.00 Va avea loc, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, recitalul de pian al Iuliei Marin studentă în cadrul Conservatorului Manhattan School of Music New York, având un bogat palmarez concertistic în ţară şi straină tate.
Duminică, 21 iulie 2013, la ora 18.00, pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni va avea loc concertul final al studenţilor violonişti ai cursului de vară de măestrie organizat şi susţinut de Ioana şi Gabriel Croitoru. Evenimentul a devenit, deja, tradiţional întrucât este la a VIII-a ediţie.
CENTRUL CULTURAL „AUREL STROE” – BUŞTENI