Surprize pentru clienţii Ploieşti Shopping City cu ocazia Paştelui

Redactia -

Ploiești Shopping City se pregătește de sărbătoare și lansează Campania de Paște, cu evenimente speciale și promoții dedicate. Astfel, micuții ploieșteni sunt invitați să ia parte la o tradiție de Paște ce are loc în fiecare an, în întreaga lume: „Vânătoarea de ouă”! Aceasta va avea loc pe Terasa Ploiești Shopping City, sâmbătă, 5 aprilie. În plus, organizatorii au pregătit pentru cei mici premii surpriză și un spectacol marca Palatul Copiilor din Ploiești. În tot acest timp, cei ce trec pragul centrului comercial pot descoperi cele mai bune oferte de călătorii în cadrul Târgul de turism Expo Vacanța 2014.

Copiii ies la vânătoare de ouă colorate

Ploiești Shopping City îi așteaptă pe cei mici la „Vânătoarea de ouă”, unde aceștia vor avea parte de distracție alături de Iepurași și de cadouri surpriză. Copiii vor primi indicii de la Iepuraș și vor fi îndrumați în parcurgerea traseului cu obstacole pentru a găsi cât mai multe ouă colorate. La sfârșit, toți copiii vor fi răsplătiți cu dulciuri. În plus, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de spectacolul oferit de Palatul Copiilor din Ploiești care va aduce în fața vizitatorilor momente de muzică, dans și teatru. Activitățile vor avea loc sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 14:00 pe Terasa Ploiești Shopping City.

Idei pentru vacanță de Paște

În perioada 4 – 6 aprilie, Ploiești Shopping City împreună cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova organizează Târgul de turism Expo Vacanța 2014 aflat la cea de–a VII –a ediție. Cei care își doresc să petreacă Paștele într-un loc deosebit alături de cei dragi sau să își planifice vacanța de vară vor găsi aici oferte speciale din orice destinație din străinătate sau din țară. Târgul poate fi vizitat între orele 10:00 si 22:00.

Premii instant la tombola de Paște

Vizitatorii Ploiești Shopping City vor avea parte în această perioadă și de o tombolă specială de Paște cu premii instant. Clienții pot participa până pe 27 aprilie prin cumpărături de minim 200 de lei în oricare din magazinele din Ploiești Shopping City.