Surprize pentru copii, în weekend, la AFI Palace

Redactia -

Surprize pentru copii, în weekend, la AFI Palace

AFI Palace Ploiești se va transforma timp de trei zile în universul copiilor, în care cei mici se vor putea bucura de competiţii şi spectacole de dans, ateliere de pictură, bricolaj, prezentări de modă, ateliere educative, concursuri şi alte surprize. Prichindeii vor fi răsfăţaţi încă de vinerea aceasta, când vor putea să participe la ateliere de pictură și facepainting în intervalul 11:00 – 18:00 şi să asiste la un show de dans organizat cu ajutorul Fabis Dancers între 16:00 şi 16:30. Mai mult decât atât, între 17:00 şi 19:00, școala de dans Simona Badicu va susţine o paradă de modă cu copii, iar Bosch va organiza ateliere de bricolaj pe tot parcursul zilei.

Sâmbătă, atelierele de pictură, facepainting și bricolaj vor continua în acelaşi program, iar AFI Palace Ploiești îi va provoca pe pasionaţii de dans să se înscrie într-o competiţie care se va desfşura în intervalul 14:00 – 17:00. 8 trupe s-au înscris până în momentul de față și îşi aşteaptă adversarii cu o coregrafie inedită. Doritorii se vor putea încălzi pe scenă participând la sesiunea de fitness susținută de Moving Express, chiar cu 15 minute înainte de începerea competiţiei.

Pentru 1 iunie, AFI Palace Ploieşti a pregătit şi mai multe activităţi, printre care se numără Ceremonia de Premiere a concursului Prichindelul Poliglot în cadrul căreia, peste 170 de copii vor primi cadouri şi alte surprize. Aceasta va avea loc în intervalul 12:00 – 13:30 și va oferi recunoaștere celor mai talentați copii. Tot duminică, vizitatorii se vor putea bucura de spectacolul de muzică şi dans organizat cu sprijinul Comunităţii Elene, iar cei mici vor putea participa la un curs educativ despre măsurile de siguranţă în cazul incendiilor, în parcarea de la intrarea Dalia unde vor fi amplasate două autospeciale de către Falck Fire Services SRL.

Pentru mame și fetițele lor, AFI Palace Ploiești a pregătit o zonă special amenajată, unde acestea vor putea încerca cele mai moderne coafuri. Tot în această zonă, Yves Rocher va oferi ședințe de make-up gratuite, sâmbătă și duminică în intervalul 12:00-18:00. Ziua de 1 iunie va fi marcată și de compania Nestle, prezentă în AFI Palace Ploiești cu sampling de produse pentru cei mici.